Pax et bonum! Pasauliečius pranciškonus ir pranciškoniškąjį jaunimą kviečiame į pirmąją OFS ir Jaupra „Palapinių stovyklą“, kuri vyks 2018 m. liepos 6-8 d. Pakutuvėnuose (Plungės r.).

Broliai ir sesės, susitikime, būkime kartu maldoje ir broliškoje bendrystėje, atgailokime ir džiaukimės, liudykime ir klausykimės, dainuokime ir šokime, sportuokime ir pailsėkime gamtos prieglobstyje, tarnaukime Viešpačiui ir vieni kitiems. Dėkodami už savo pašaukimą, džiaugsmingai šlovinkime gyvenimo Davėją!

Stovyklos programoje: bendra malda (Valandų liturgija ir šv. Mišios), OFS Regulos 40 metų jubiliejui skirtas protų mūšis, liudijimų ir dainų vakarai, sporto užsiėmimai ir kt.

Registracija į OFS ir Jaupra „Palapinių stovyklą“ vyksta iki birželio 18 dienos. REGISTRACIJOS ANKETA
Tel. pasiteirauti: 8 601 87818 (Ilona).

Naudinga turėti indus ir įrankius valgymui (puodelį, dubenėlį ir šaukštą), palapinę, kilimėlį arba čiužinį, miegmaišį arba patalynę, higienos reikmenis, rūbų pagal orą, galvos apdangalą nuo saulės, maudymosi reikmenis, reikalingus vaistus, Šventąjį Raštą, savo brevijorių, OFS Regulą, maisto suvežtiniams penktadienio pietums ir 15 Eur auką.

Privalomas bagažas: maišelis tikėjimo, vilties ir meilės, kuprinė geros nuotaikos ir entuziazmo, lagaminas dainų, eilių, šokių, žaidimų, linksmų pokštų ir kitų talentų. Kišenėje galima turėti net liūdesio, nerimo ar sielvarto, nes Pakutuvėnuose visos kišenės galiausiai praplyšta… Labai jūsų laukiame!

Stovyklos organizatoriai:
Lietuvos pranciškoniškojo jaunimo brolija (www.jaupra.lt)
Lietuvos pasauliečių pranciškonų ordinas (www.ofs.lt)